Respecting Horoscope - I Love What You Do For Rebe.

Snyggt med stenläggning

Gott med indisk restaurang.

Kul att göra om hemma 

Ja det är kul att kunna göra om hemma och få det att blir lite nytt och fräscht. Det finns så många bra idéer på vad det är som man kan göra hemma och hur man kan få det att bli ännu bättre och finare hemma. Ja det är ju underbart när man kan göra det på ett sätt som man känner är det som man kommer att trivas bäst med. Det gör så mycket och det är ju underbart att det finns såna saker som man kan få det att bli så fint. 
Något som jag tycker ä väldigt fint och som verkligen lyfter är att skaffa stenläggning vis ingången till huset. Det är så fint och så snyggt och gör att det blir så mycket finare än om man inte skulle göra det. Ja det finns så mycket som är kul och som man känner är det som man vill göra och som kommer att göra att det blir lättare att sköta om och som gör att det blir så mycket finare. Man kan ha stenläggning även på baksidan och så kan man ju ha det inomhus med rätt sten. 

Finns mycket som är snyggt att skaffa hem

Ja det är ju det som är så härligt att det finns så mycket som man kan göra och som är kul att göra hemma och som gör att det höjer värdet på huset också, det är ju intressant att man kan göra det finare och snyggare och så höjer man värdet på huset så det blir ju väldigt bra tycker jag.
Man får kolla upp vad det är som man skulle vilja fixa hemma och så kan man försöka att få det att bli så som man ha tänkt och att det kan bli så bra som möjligt.